23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Veteran de război din Deleni, sărbătorit la un secol de viață (video)

- Advertisement -
Domnul maior (rtr.) Constantin Roșu, veteran de război și cetățean de onoare al comunei Deleni din județul Iași, împlinește în data de 23 aprilie a.c. venerabila vârstă de 100 de ani.
Aşa cum obişnuiesc, reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” au dorit să fie în acest moment unic, alături de fostul ostaş al Regimentului 8 Artilerie Botoșani, rănit în luptele de la Cârlig – Iași în luna mai a anului 1944.
În cadrul unei festivități organizate la Căminul Cultural din comuna Deleni, locțiitorul comandantului Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, colonelul Ionel-Lucian Sandu l-a felicitat cu prilejul aniversării și i-a oferit câteva cadouri simbolice.
Au fost momente deosebit de emoționante alături de veteran, de familia acestuia, de reprezentanţii autorităţilor locale şi ai asociaţiei veteranilor de război și nu în ultimul rănd alături de membri ai comunității locale, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru căldura cu care ne-au primit.
Cinste veteranilor pentru sacrificiul și dăruirea cu care au luptat și supraviețuit în numeroasele provocări ale vieții.
LA MULȚI ANI!
sursa> facebook- Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow