21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Veşti proaste de la meteorologi de Paşte şi 1 Mai. Prognoza meteo pe trei luni

creditfix.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
credius.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Administrația Națională de Meteorologie a transmis, miercuri, prognoza pentru intervalul aprilie – iunie.

APRILIE: Temperatura medie lunara a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Temperatura medie: 9.3 grade Celsius. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in sud si local in est, iar in restul tarii vor avea o tendinta spre excedent.
Precipitatii (l/mp): 51.3.

MAI: Temperatura medie lunara a aerului se va situa, in general, in limitele normale ale perioadei, iar in nordul si centrul tarii va putea avea valori sub mediile climatologice. Temperatura medie: 14.9 grade Celsius.
Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in sudul si local in estul tarii, iar in restul teritoriului vor putea fi excedentare.
Precipitatii (l/mp): 66.5

IUNIE: Valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii. Temperatura (oC): 18.3 Precipitatiile totale lunare vor avea o tendinta spre deficit in regiunile sudice, estice si local in cele vestice, iar in restul tarii se vor incadra in limite climatologice normale.
Precipitatii (l/mp): 84.5.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI