More

  Vesti bune: Primaria Pascani a recastigat cele 145 de ha de teren din cuva barajului, instrainate de fostul primar

  Array

  Vesti bune pentru cetatenii din suburbia Lunca Pascani. In perioada imediat urmatoare, cei care mai au de primit terenuri in baza legilor fondului funciar sau pentru diminuarea de 20% aplicata in anii 90 , isi vor primi terenurile in cuva barajului din apropiere, nu la cateva zeci de km distanta , in comuna Costesti.
  Asta deoarece actul prin care cele 145 de ha de teren au fost atribuite in mod fraudulos societatii Hidroelectrica a fost anulat in instanta. Mai exact, decizia semnata pe data de 12 iulie 2012 de fostul primar Grigore Craciunescu, in numele Comisiei Locale de Fond Funciar, prin care a fost instrainat acest teren, la cererea fostului prefect, Dragomir Tomasevschi, a fost desfiintata din motive de legalitate.
  Demersul a fost facut de secretarul primariei Mircea Zuzan, cel care a atras atentintia inca de anul trecut despre abuzul fostului primar.
  Astfel din cele 145 de ha de teren, doar cca 70 de ha vor ajunge la proprietari, restul fiind impracticabil din cauza apelor.
  Pana atunci Primaria Pascani urmeaza sa faca demersurile necesare pentru desfiintarea cartii funciare facuta in favoarea societatii Hidroelectrica SA, pe baza unui document dubios semnat de fostul primar prin care erau recunoscute vecinatatile si a fost posibila intabularea terenului.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp