23 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
23 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Veşti bune pentru agricultori: NU mai plătesc impozit dacă au culturi calamitate

Ultimele știri

Agricultorii care au înregistrat pagube anul trecut din cauza fenomenelor meteorologice ar putea beneficia de anularea impozitului pe venit datorat pentru 2013.

acilitatea se va acorda proporţional cu gradul de calamitate al producţiei agricole, dacă acesta este de peste 30% şi impozitul se calculează pe norme de venit, informează Adevarul.

Impozitul pe venitul din activităţi agricole datorat pentru anul fiscal 2013 de contribuabilii care au desfăşurat activităţi agricole individual sau în asociere se va anula dacă a fost stabilit pe bază de norme de venit, iar producţia a fost afectată în proporţie de peste 30%, nefiind încheiată o poliţă de asigurare aferentă, prevede un proiect normativ iniţiat de Ministerul Finanţelor.

Solicitanţii trebuie să prezinte acte doveditoare, iar gradul de calamitate se dovedeşte cu documentul emis de autoritatea competentă.

Continuare pe Realitatea

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
23 ° C
23.4 °
22.3 °
73 %
2.8kmh
99 %
lun
21 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
30 °
vin
30 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI