25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Veste bună pentru părinții din Tg Frumos

Veste bună pentru părinții din Tg Frumos. Nu a fost majorată taxa pentru creșă!

Veste bună pentru părinții care au copii la Creșa din Târgu Frumos. Ei vor plăti aceeași taxă ca anul trecut. Aleșii locali au votat în cadrul ședinței de Consiliul Local proiectul de hotărâre ce face referire la contribuția prăinților pentru a ține prichindelul la instituția de învățământ.

Un proiect de hotărâre privind aprobarea costului lunar pentru întreținere ce trebuie să o plătească părinții prichindeilor de la Creșa din Târgu Frumos a fost supus dezbaterii și aprobării consilierilor locali din oraș, în ședința ordinară de zilele trecute. Nu au fost aduse modificări, iar suma de bani ce trebuie plătită de părinți, de 7 lei pe zi, rămâne la fel ca până acum. Din acești bani se asigură două mese pe zi, mic dejun și prânz, iar la finalul programului un supliment.

După citirea proiectului inițiat de primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, aleșii locali au trecut la vot, proiectul primind în unanimitate din partea aleșilor locali “pentru”.

Menționăm că numărul micuților ce sunt aduși la Creșa din Târgu Frumos diferă de la lună la lună, conform datelor din proiectul de hotărărâre, în medie fiind 600 de prichindei.

Banii alocați din bugetul local pentru Creșă este în cuantum de 344.620 lei, împărțiți pe cheltuieli de personal și de bunuri și servicii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow