25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

Veselie si sport, in curtea scolii din Cozmesti

Ultimele știri

Bucurie generala, miercuri, 7 noiembrie, in curtea Scolii Gimnaziale Cozmesti, din comuna Stolniceni-Prajescu.  Toti elevii au participat la „Ziua manifestarilor sportive”, o actiune din cadrul unui proiect cu fonduri europene, intitulat sugestiv, A.C.T.I.V.

Copiii au jucat dart, fotbal, volei si multe alte jocuri, adaptate pentru varsta fiecaruia.

Timp de cateva ore, au facut miscare si au socializat, reusind astfel sa se creeze o mai buna legatura intre copiii de toate varstele.

Mentionam ca proiectul A.C.T.I.V. este implementat de Centrul Diecezan Caritas Iași si cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Parteneri în cadrul acestui proiect sunt: Asociația Gipsy Eye, Primăria comunei Stolniceni Prăjescu și Școala Gimnazială Cozmești.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
25.5 ° C
26.2 °
25.1 °
60 %
1.9kmh
100 %
vin
25 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI