23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Verificări la reţelele de iluminat stradal, în urma reclamaţiilor cetăţenilor

Reacţie în urma zecilor de reclamaţii ale păşcănenilor, privind iluminatul stradal. O echipă a administratiei locale a verificat astăzi, la faţa locului, probleme indicate de cetăţeni mai ales la audienţe.
Purtătorul de cuvânt susţine că au fost constatate defecţiuni pe mai multe străzi şi cartiere, iar unele dintre ele au fost deja rezolvate. Controalele vor continua şi în zona deal precum şi în cele cinci suburbii.
Administraţia locală recomanda cetăţenilor să anunţe telefonic Primăria atunci când apar probleme la reţelele de iluminat. Defecţiunile majore trebuie rezolvate de EON sau firma contractată de primărie pentru lucrări de întreţinere dar pentru înlocuirea becurilor defecte Primăria poate interveni rapid.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI