More

  Verificări la reţelele de iluminat stradal, în urma reclamaţiilor cetăţenilor

  Reacţie în urma zecilor de reclamaţii ale păşcănenilor, privind iluminatul stradal. O echipă a administratiei locale a verificat astăzi, la faţa locului, probleme indicate de cetăţeni mai ales la audienţe.
  Purtătorul de cuvânt susţine că au fost constatate defecţiuni pe mai multe străzi şi cartiere, iar unele dintre ele au fost deja rezolvate. Controalele vor continua şi în zona deal precum şi în cele cinci suburbii.
  Administraţia locală recomanda cetăţenilor să anunţe telefonic Primăria atunci când apar probleme la reţelele de iluminat. Defecţiunile majore trebuie rezolvate de EON sau firma contractată de primărie pentru lucrări de întreţinere dar pentru înlocuirea becurilor defecte Primăria poate interveni rapid.

  Citeste si  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Somaţii pentru eliberarea terenurilor ocupate ilegal. Primarul îi sfatuie pe cei în cauză, să le atace în instanţă

    Primăria Paşcani a luat primele măsuri, după şapte luni de zile de când Poliţia Locală a prezentat un raport cu privire la terenurile din...

  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Elevii păşcăneni, lipsiţi de posibilităţile tehnice pentru a participa la cursurile online, vor primi tabletele promise abia de la începutul anului şcolar viitor. Nu...

  Vidanjarea subsolurilor, după ridicarea stării de alertă

  Opinii