9.1 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Verdict final: 15 de ani de închisoare pentru păşcăneanul care şi-a abuzat sexual fiica

Fata batutaCurtea de Apel Iași a respins apelul formulat de Amar Stănescu. Inițial, individul de 39 de ani a fost condamnat de Tribunalul Iași la 15 ani de detenție, pentru viol și incest. Victima ieşeanului a fost fiica sa de 12 ani. Coşmarul fetei a început în anul 2010.

Amar Stănescu era despărţit de ceva vreme de soţia sa, respectiv mama victimei, şi, la finele acelui an, a mers în localitatea Ruginoasa, unde copila locuia împreună cu bunica de pe mamă. Stănescu i-a spus fiicei sale să meargă cu el la Paşcani, promiţându-i că îi va da dulciuri. Ajunşi acolo, bărbat a început să consume băuturi alcoolice, după care i s-a făcut chef de sex.

Conform anchetatorilor, individul nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a îndreptat privirea spre fiica sa, pe care a violat-o cu sălbăticie timp de jumătate de oră. Expertizele efectuate ulterior aveau să demonstreze că acela a fost primul contact sexual din viaţa victimei.

 

I-a dat cu bolțarul în cap

 

A doua zi de dimineaţă, bărbatul a pus-o cu nonşalanţă pe fată să se şteargă de sânge, după care a dus-o la o altă fiică de-a sa, care, de asemenea, locuia în Paşcani. În preajma Sărbătorilor de Paşte din 2011, scena s-a repetat. Minora a fost vizitată încă o dată de tată, pe când era singură acasă. Oamenii legii au precizat că, atunci, Stănescu şi-a lovit fiica cu un foarfece în spate şi în picior, după care a violat-o încă o dată. Câteva zile mai târziu, i-a zis minorei că vrea să trăiască împreună cu ea, însă refuzul acesteia nu l-a determinat să renunţe la o nouă agresiune sexuală. Atunci, acesta şi-a lovit copila cu un bolţar în cap.

În timpul actului sexual, un vecin a intrat peste cei doi şi a început să ţipe. În acel moment, Amar Stănescu şi-a luat tălpăşiţa. Vestea a ajuns, în cele din urmă, şi la urechile mamei victimei, care, pe 5 iulie 2011, a făcut plângere la Poliţie.

Sursa: oradeiasi.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Două săptămâni de teste la gimnaziu și liceu, în toate școlile din județ

Nici bine nu a inceput scoala ca pe elevii din Pascani, Targu Frumos, Harlau si comunele din...

Ce se întâmplă cu dosarele de daună ale șoferilor care au RCA la City Insurance. Anunțul Fondului de Garantare

Fondul de Garantare a Asiguraţilor primeşte, de luni, cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea...

Două ore și jumătate de acțiune la Pașcani. Polițiștii și jandarmii au dat amenzi

La data de 19 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 12.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului...

Șofer băut prins în Târgu Frumos de un polițist aflat în timpul liber

La data de 19 septembrie a.c., un poliţist aflat în timpul liber a depistat un bărbat de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI