Slider

Zeci de copii au venit la sfarsitul saptamanii in parcarea supermarketului LIDL din municipiul Pascani pentru a participa la cea de-a sasea editie a campaniei, „Verde la educatie pentru circulatie”, derulata in parteneriat cu Politia Romana. Sambata, 22 septembrie, de la ora 11:00, prichindeii au fost numai ochi si urechi la explicatiile agentilor de politie in ceea ce privesc regulile de circulatie.

Dupa ce au invatat ce reprezinta indicatoarele pe care le intalnesc mereu pe strada, micutii au parcurs trasee pe un covor care reprezenta un oras in miniatura. Au fost pusi sa mearga de acasa spre scoala si sa se asigure la traversarea strazii.

S-au jucat dar au si invatat cum sa mearga in siguranta pe drum, iar la final, micii participanti au fost rasplatiti cu sucuri.

Mentionam ca potrivit organizatorilor, obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung accidentele rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse.

 

Slider