More

  Verde la educație pentru circulație, în parcarea LIDL din Pașcani

  Array

  Copiii sunt așteptați în parcarea Lidl pentru verde la educație!

  Copiii din Municipiu Pașcani sunt așteptați mâine dimineață pentru a învăța și mai ales pentru a arăta ce știu despre semnele rutiere. Micuții se vor întâlni cu polițiștii și, prin joc o să demonstreze cunoștințele învățate, de la cunoașterea culorilor la semafor până la ce mesaj transmite indicatorul. La finalul evenimentului, copiii vor fi răsplătiți.

  Copiii au verde la educație pentru circulație, sâmbătă dimineață, 24 septembrie,  în parcarea Lidl. Astfel, începând cu ora 11.00 micuții vor lua parte la lecția de educație rutieră ce va fi reprezentată de secțiunea teoretică unde  cei prezenți vor afla toate informațiile despre semnele de circulație, ce înseamnă fiecare, dar și cât de important este să fie atenți la trafic.

  Cea de-a doua parte va cuprinde o sesiune interactivă, unde copiii vor fi invitați să aplice cunoștințele dobândite, printr-un joc de circulație rutieră în cadrul unui orășel miniatural. La final, toți participanții vor fi răsplătiți cu premii oferite de către Lidl.

  Campania „Verde la educație pentru circulație” a ajuns în acest an la a IV a ediție și este realizată de Lidl împreună cu Politia Romană. Evenimentul, de educatie si preventie rutiera, este lansat la nivel național și are loc simultan în toate orașele din țară, in parcarile magazinelor Lidl, in sectoarele special amenajate.

  Adultii sunt si ei asteptati alaturi de copii, pentru a-si reaminti cum sa fie pietoni exemplari, la cursul de educatie rutiera sustinut de reprezentantii Politiei Romane.

  De-a lungul celor 4 ediții, campania a reușit să aibă un impact important asupra gradului de educație rutieră al copiilor, la nivel național, fiind foarte bine primită în comunitățile în care a fost implementată.

  Ediția din 2015 a proiectului inițiat de Lidl, în parteneriat cu Poliția Română, a avut peste 25.000 de participanți ce și-au însușit informații esențiale despre cum pot deveni pietoni responsabili și cum se pot feri de pericolele din trafic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O fostă procuroare din Pașcani și o vecină de-a ei, găsite moarte în casă. A fost deschis dosar penal

  Fosta procuroare, Codruta Pantazi, cumnata fostului primar, Dumitru Pantazi, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, in cursul zilei de sambata, 16 ianuarie...

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI