23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Vasile Toma, candidat PSD Iași la Camera Deputaților: Cred în onestitate, în respect, în adevăr și asumare și mă străduiesc ca tot ceea ce fac în viața mea politică și socială să fie ghidat după aceste valori (P)

Încă din Facultate, am fost un om de echipă, interesat de binele comun și implicat în găsirea de soluții la problemele cu care se confruntă societatea. Am absolvit Liceul de Informatică din Iași, dar nu am urmat o carieră în IT, ci am fost atras de lumea afacerilor și am urmat cursurile Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza.

În acea perioadă, am devenit membru fondator al ”Ligii Studenților Economiști” și membru fondator al organizației studenților economiști ”Manager 2000” Iași.
Vin din mediul privat și sunt obișnuit cu munca dincolo de programul de opt ore, dincolo de zile libere sau concedii. Timp de 13 ani am ocupat o funcție de conducere în cadrul unei companii mari, cea mai importantă societate de transport rutier public interurban de persoane din partea de nord-est a țării.

Ca recunoaștere a activității mele, am fost ales președinte al Asociației Transportatorilor de Persoane Iași și am ocupat funcția de vicepreședinte la nivel național în cadrul Federației Operatorilor Români de Transport. Am renunțat la toate aceste funcții în momentul în care am fost ales să vă reprezint în Parlamentul României, ca Senator al Partidului Social Democrat.

Din acel punct, întreaga mea activitate a avut ca punct central interesele și bunăstarea ieșenilor. Am activat în cadrul Comisiei pentru transporturi și infrastructură a Senatului României și am susținut fără rezerve, fără discriminare, orice proiect al Iașului. Avem nevoie de investiții de anvergură în infrastructură, avem nevoie de drumuri, de autostrăzi, de infrastructură feroviară, de investiții masive în sănătate și în agricultură!
Mi-a folosit enorm faptul că în perioada 2009 – 2016 am fost desemnat de ieșeni să îi reprezint în cadrul Consiliului Județean. În toți acești ani am reușit să cunosc problemele cu care se confruntă județul, dar și oameni frumoși, curajoși care aveau nevoie de soluții clare și pragmatice din partea decidenților politici.

Așa cum este firesc, înainte de a vă decide dacă îmi acordați votul pentru un nou mandat, este bine să luați ”la puricat” activitatea mea din ultimii patru ani, respectiv peste 900 de inițiative legislative, întrebări și interpelări la adresa Guvernului României, a instituțiilor de la nivel local sau național, declarații politice și demersuri.
Este o onoare să fiu reprezentantul dumneavoastră și vă asigur că voi ramâne aceeași persoană responsabilă, muncitoare și dedicată Iașului și ieșenilor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI