21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Reprezentantul dumneavoastră. Firescul ca regulă, nu ca excepție! (P)

Dragi ieșeni,
Sunt un ieșean din Târgu Frumos. Am 44 de ani și, pentru mine, județul Iași acasă. Este locul în care am crescut ca om din toate punctele de vedere.
Iașul și ieșenii sunt cei care mi-au acordat încrederea de a-i reprezenta în Forul Legislativ al țării. Cu responsabilitatea fiecărui act, fiecărei vorbe și acțiuni, având conștiința că ele trebuie să aibă datoria reprezentării și reprezentativitatii fiecăruia dintre dumneavoastră.
Sunt specializat în domeniul transporturilor și am pus dezvoltarea acestui domeniu în centrul activității mele parlamentare și publice.
CRED în potențialul uriaș de redresare al acestui sector atât de văduvit și în tot ce are el să ofere pentru dezvoltare.
De aceea, prin activitatea mea, voi rămâne mereu un ambasador al transporturilor din România.
CRED în viitorul pe care educația ni-l poate oferi tuturor.
De aceea, vreau și susțin redeschiderea completă și definitivă a școlilor pentru ca fiecare copil din această țară să poată beneficia de dreptul său fundamental de acces la educație și să poată avea un viitor din care să lipsească diferențele și discriminarea.
CRED că un trai mai bun trebuie să fie cât mai repede un obiectiv transpus în realitate.
De aceea, susțin și sprijin concret producătorii locali și firmele românești pentru că ele pot asigura dezvoltarea economică a țării noastre. Ele sunt și trebuie să fie atât prezentul, cât și viitorul.
CRED ÎN OAMENI, nu în funcții. Pentru că aveți nevoie să găsiți în reprezentantul dumneavoastră deschiderea totală și onestitatea dialogului bazat pe dovezi și palpabil.
CRED că Parlamentul este și trebuie să fie locul în care fiecare dintre dumneavoastră, indiferent de vârstă, categorie sau nivel social, să fie cu adevărat prezent prin cei pe care îi învestesc prin girul suprem al încrederii lor. Votul.
CRED în respect, în adevăr și asumare. În tot ceea ce fac în viața mea politică, socială și familială și față de orice om.
M-ați trimis în Parlament pentru dumneavoastră. De aceea, CRED că rolul meu și sarcina mea sunt acelea de a vă urma, ci nu invers.
CRED că este vremea ca, pentru toți aceia pe care îi alegeți să vă reprezinte, toate acestea să devină un firesc, nu o excepție sau un merit pe care să și-l aroge.
Și mai CRED că cea mai bună caracterizare este cea dată de ceea ce faci și mai puțin de ceea ce spui. Pentru că nevoile fiecăruia dintre dumneavoastră au nevoie de fapte.
De aceea, vă invit să analizați faptele. Să cereți ca fiecare reprezentant din Parlament să ofere și să dovedească performanță.
Despre mine, reprezentantul dumneavoastră, despre concretețe și fapte, in Raportul de activitate parlamentara, aici: http://vasiletoma.ro/noutati.html
Vă propun să continuăm împreună pentru ca firescul dumneavoastră să devină regulă și normalitate. Cred că e timpul, asa este?

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...

România educată este repetentă (P)

România este din nou codașa Europei în ceea ce...

Petru Movila: Unde sunt autostrăzile si spitalele?

Că în Regiunea de Nord-Est nu există infrastructură şi...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow