22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Vasile Toma: 10 motive pentru care România are nevoie de o guvernare PSD (P)

1. Pentru că votul dumneavoastră este singurul care contează și el trebuie respectat întocmai. Numai dumneavoastră sunteți și veți fi mereu cei care trebuie să decidă cine sunteți și ce vă doriți. PSD vă respectă și vă urmează.
2. Pentru că, pe data de 6 decembrie 2020, alegerea dumneavoastră a fost aceea de a pune stop crizei profunde prin care țara noastră trece.
3. Pentru că lipsa de limite, indecența, indiferența, incompetența, minciunile, impostura și catastrofa la care s-a ajuns cu bunăștiință trebuie sancționate și îndepărtate odată pentru totdeauna.
4. Pentru că noi toți și țara noastră nu avem nevoie de ambițiile isterice, violența și amenințările unui Președinte care și-a cumpărat Guvern și ale unei guvernări inumane, jefuitoare de vieți și destine de neam și țară.
5. Pentru că PSD este alternativa dovedită, singura soluție la nenorocirea, umilința și distrugerea unor partide profund antiromânești care v-au adus în sărăcie, incertitudine și haos. Avem cel mai bun Program de Guvernare. Unul creat de cei mai buni specialiști din această țară, care vine cu lucruri concrete și pe deplin realizabile.
6. Pentru că viața dumneavoastră are nevoie să revină la normalitate și siguranță, iar PSD este singurul care poate și vrea să lupte pentru prezentul și viitorul dumneavoastre împotriva aroganței, lipsei de scrupule și bulimiei de putere și de bani ale lui Klaus Iohannis și CDR 2.0, care vă amenință și vă distrug sănătatea, locurile de muncă, veniturile familiei, educația copiilor și tot ce este mai important pentru dumneavoastră.
7. Pentru că PSD știe și poate reporni economia și asigura mai multă bunăstare tuturor. A dovedit asta în orice moment de criză al acestei țări și acestui neam și o poate dovedi în continuare.
8. Pentru că, în orice moment de cumpănă și de colaps, este nevoie de soluții reale și oameni adevărați. PSD știe, poate și vrea să aducă și să implementeze soluțiile de care aveți nevoie prin oameni responsabili, performanți, serioși și corecți.
9. Pentru că noi, românii, nu mai avem timp. România nu mai are timp de experimente și lupte intestine.
10. Pentru că PSD a arătat și continuă să arate că nimeni și nimic nu ne sperie și că avem ceea ce ne trebuie pentru a îndepărta pericolul ce a înconjurat acest neam și această țară.

Senator PSD de Iași,
Vasile Toma

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...

România educată este repetentă (P)

România este din nou codașa Europei în ceea ce...

Petru Movila: Unde sunt autostrăzile si spitalele?

Că în Regiunea de Nord-Est nu există infrastructură şi...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow