11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Vasile Plesca, demisie cu aplauze: Nu am reusit sa fac nimic pentru apa canalizare si strazi

Demisie spectaculoasa in legislativul pascanean. Consilierul PSD Vasile Plesca a renuntat la mandatul din legislativul local imediat dupa ce a refuzat sa aprobe proiectul propus de primarul Dumitru Pantazi, de mentinere a societatii Apa Vital ca operator in Pascani.
El a motivat ca in 11 ani de cand a activat in Consiliul Local nu a reusit sa faca nimic pentru pentru extinderea retelelor de apa si canalizare precum si pentru asfaltarea strazilor in cartierul de vile “Dallas”, acolo unde locuieste. Demisia lui a fost primita cu bucurie de cetatenii din sala, prezenti la dezbateri.
In ceeasi sedinta Vasile Plesca a explicat de ce s-a abtinut la proiectul pro- Apa Vital. El a precizat ca anuntul de retragere de la Apa Vital, redeventa pentru rambursarea imprumutului BEI si o serie de neclaritati din legislativul local.
Vasile Plesca a fost si presedintele Comisiei de Urbanism functie din care a demisionat din cauz blocarii dezbaterii si aprobarii a sute de cereri venite din partea pascanenilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow