More

  Avalanșă de pacienți cu traumatisme, în urma căzăturilor din copaci

  Array

  Spitalul de urgenta PascaniDesi este greu de crezut, anotimpul de vara este perioada in care la spital se prezinta nenumarati pacienti care sufera traumatisme severe, in urma cazaturilor. Adeseori, acestia ajung sa sufere fracturi de membre dupa ce cad de pe biciclete, din copaci sau chiar din picioare.

  O buna parte din totalul de 137 de pacienti inregistrati in weekend in Compartimentul de Primiri Urgente au ajuns la spital cu multiple traumatisme in urma cazaturilor.

  Este si cazul a doi barbati de peste 50 de ani, unul din Cristesti iar celalalt din Pascani care au fost adusi de ambulanta la unitatea medicala dupa ce au cazut din copac. Primul pacient s-a ales cu o fractura de clavicula iar pascaneanul cu traumatism toraco-abdominal, iar ambii au ramas in spital pentru ingrijiri.

  Lista continua cu doi copii in varsta de 12 ani, ambii transferati la Iasi din cauza leziunilor, o fetita din Humosu care a cazut de pe bicicleta si un baietel din Suceava care venit in zona la rude s-a prabusit printre crengile unui copac.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI