18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Avalanșă de pacienți cu traumatisme, în urma căzăturilor din copaci

Spitalul de urgenta PascaniDesi este greu de crezut, anotimpul de vara este perioada in care la spital se prezinta nenumarati pacienti care sufera traumatisme severe, in urma cazaturilor. Adeseori, acestia ajung sa sufere fracturi de membre dupa ce cad de pe biciclete, din copaci sau chiar din picioare.

O buna parte din totalul de 137 de pacienti inregistrati in weekend in Compartimentul de Primiri Urgente au ajuns la spital cu multiple traumatisme in urma cazaturilor.

Este si cazul a doi barbati de peste 50 de ani, unul din Cristesti iar celalalt din Pascani care au fost adusi de ambulanta la unitatea medicala dupa ce au cazut din copac. Primul pacient s-a ales cu o fractura de clavicula iar pascaneanul cu traumatism toraco-abdominal, iar ambii au ramas in spital pentru ingrijiri.

Lista continua cu doi copii in varsta de 12 ani, ambii transferati la Iasi din cauza leziunilor, o fetita din Humosu care a cazut de pe bicicleta si un baietel din Suceava care venit in zona la rude s-a prabusit printre crengile unui copac.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow