More

  Vară caniculară – încasări record la ștrand-ul din Pașcani

  Array

  Zilele trecute s-a închis Ștrandul din Paşcani. Administraţia locală a tras linie şi a calculat venitul din această activitate. Deşi nu s-au făcut îmbunătăţiri faţă de anul trecut încasările din acest an au ajuns la aproape 80 mii lei.
  Vara caniculară a adus încasări record la Ștrandul din Paşcani. Asta chiar dacă nici în acest an nu au fost amenajate spaţii de unde cei care au călcat pragul Ștrandului Municipal să îşi poată achiziţiona răcoritoare sau alte produse alimentare.
  În perioada de vara, de la Ștrandul din oraş s-au încasat la bugetul local aproape 80 mii lei din vânzarea tichetului de acces.

  Preţul biletelor a rămas la fel ca în anii din urmă, astfel fiecare păşcănean care a vrut să petreacă o zi la Ștrandul din oraş a achitat un bilet între 5-10 lei în funcţie de categoria de vârstă în care s-a încadrat.

  Datorită vremii caniculare păşcănenii au mers să se răcorească la Ștrandul din Municipiu. Cea mai aglomerată lună a fost august probabil şi pentru că în această perioada din vară se iau şi concediile mai ales în cazul persoanelor care lucrează înafara ţării.
  Anul trecut s-a încasat în jur de 56 mii lei din vânzarea biletelor de aces la ștrandul din Municipiul Paşcani.
  Menţionăm că anul trecut s-a amenajat un grup sanitar în incinta ştrandului şi a fost mărit canalul bazinului unde persoanele care intră în apă să îşi curățe picioarele înainte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  Vremea 18 aprilie. Temperaturi scăzute pentru această perioadă. Nu scăpăm de ploi

  Vremea va fi în general închisă şi în cea mai mare parte a ţării cu mult mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Nu scăpăm de ploi. //

  Autorităţile încearcă să retrezească interesul românilor pentru vaccinare: echipe mobile, centre drive-through sau centre la firmele private

  După patru luni de când a început campania de vaccinare, autorităţile schimbă regulile jocului. Cum în ţară vor ajunge milioane de doze de vaccin Pfizer, iar interesul oamenilor pentru imunizare este din ce în ce mai scăzut, de luna viitoare vor exista mai multe modalităţi de vaccinare - echipe mobile, centre drive through şi centre la firme private. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet