10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Vară caniculară – încasări record la ștrand-ul din Pașcani

Zilele trecute s-a închis Ștrandul din Paşcani. Administraţia locală a tras linie şi a calculat venitul din această activitate. Deşi nu s-au făcut îmbunătăţiri faţă de anul trecut încasările din acest an au ajuns la aproape 80 mii lei.
Vara caniculară a adus încasări record la Ștrandul din Paşcani. Asta chiar dacă nici în acest an nu au fost amenajate spaţii de unde cei care au călcat pragul Ștrandului Municipal să îşi poată achiziţiona răcoritoare sau alte produse alimentare.
În perioada de vara, de la Ștrandul din oraş s-au încasat la bugetul local aproape 80 mii lei din vânzarea tichetului de acces.

Preţul biletelor a rămas la fel ca în anii din urmă, astfel fiecare păşcănean care a vrut să petreacă o zi la Ștrandul din oraş a achitat un bilet între 5-10 lei în funcţie de categoria de vârstă în care s-a încadrat.

Datorită vremii caniculare păşcănenii au mers să se răcorească la Ștrandul din Municipiu. Cea mai aglomerată lună a fost august probabil şi pentru că în această perioada din vară se iau şi concediile mai ales în cazul persoanelor care lucrează înafara ţării.
Anul trecut s-a încasat în jur de 56 mii lei din vânzarea biletelor de aces la ștrandul din Municipiul Paşcani.
Menţionăm că anul trecut s-a amenajat un grup sanitar în incinta ştrandului şi a fost mărit canalul bazinului unde persoanele care intră în apă să îşi curățe picioarele înainte.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow