More

  Vară caniculară – încasări record la ștrand-ul din Pașcani

  Array

  Zilele trecute s-a închis Ștrandul din Paşcani. Administraţia locală a tras linie şi a calculat venitul din această activitate. Deşi nu s-au făcut îmbunătăţiri faţă de anul trecut încasările din acest an au ajuns la aproape 80 mii lei.
  Vara caniculară a adus încasări record la Ștrandul din Paşcani. Asta chiar dacă nici în acest an nu au fost amenajate spaţii de unde cei care au călcat pragul Ștrandului Municipal să îşi poată achiziţiona răcoritoare sau alte produse alimentare.
  În perioada de vara, de la Ștrandul din oraş s-au încasat la bugetul local aproape 80 mii lei din vânzarea tichetului de acces.

  Preţul biletelor a rămas la fel ca în anii din urmă, astfel fiecare păşcănean care a vrut să petreacă o zi la Ștrandul din oraş a achitat un bilet între 5-10 lei în funcţie de categoria de vârstă în care s-a încadrat.

  Datorită vremii caniculare păşcănenii au mers să se răcorească la Ștrandul din Municipiu. Cea mai aglomerată lună a fost august probabil şi pentru că în această perioada din vară se iau şi concediile mai ales în cazul persoanelor care lucrează înafara ţării.
  Anul trecut s-a încasat în jur de 56 mii lei din vânzarea biletelor de aces la ștrandul din Municipiul Paşcani.
  Menţionăm că anul trecut s-a amenajat un grup sanitar în incinta ştrandului şi a fost mărit canalul bazinului unde persoanele care intră în apă să îşi curățe picioarele înainte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI