More

  Vânători: Copil în agonie dupa ce s-a ars cu ulei incins

  Array

  Ars cu ulei incinsNecaz pe capul unei mame din comuna Vanatori. In aceasta dimineata, femeia si-a adus baietelul de urgenta la spital dupa ce peste acesta a cazut o tigaie cu ulei incins.

  Intr-o clipa de neatentie, copilasul in varsta de un an si jumatate aflat in apropierea aragazalui, a tras obiectul si a rasturnat lichidul fierbinte peste el. Imediat, mama acestuia a auzit cum micutul tipa din cauza usturimii pe care o avea. La scurt timp, copilasul a fost preluat de un echipaj de ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Pascani.

  Aici, medicii l-au diagnosticat cu arsura de gradul II, pe 5% din suprafata corpului, mai exact piciorul stang a fost cel afectat.

  Dupa ce i-au fost administrate mai multe calmante, micutul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului “Sf. Maria” din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI