15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Valorile familiei în societatea contemporană, la Colegiul CF Unirea Pașcani

COMUNICAT DE PRESĂ

Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Pașcani a organizat marți, 19.04.2016, începând cu ora 9.30, Conferința duhovnicească – „Valorile familiei în societatea contemporană” având ca parteneri Asociația Tinerilor Ortodocși din România – Filiala Pașcani și Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Scopul activității a fost îmbogățirea cunoștințelor elevilor despre familia creștină și rănile acesteia, respectiv dezvoltarea de comportamente creștine în rândul elevilor.

La eveniment au participat elevi din clasele IX-XII de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Pașcani, însoțiți de profesorii diriginți și de către alți profesori.

S-au dezbătut subiecte precum întemeierea familiei creștine, datoriile membrilor familiei creștine și responsabilitățile acestora dar și rănile familiei creștine – avortul, adulterul, concubinajul.

Invitații evenimentului au fost Brânză Cosmin – referent în cadrul Departamentului Provita din cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei și Zota Ionuț – asistent social, voluntar în cadrul Provita Iași.

Cooordonatorii activității au fost Prof. Spătaru Mugurel, Pr. Rusu Dumitru și Prof. Teodorescu Gabriel.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow