18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Valorile familiei în societatea contemporană, la Colegiul CF Unirea Pașcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

COMUNICAT DE PRESĂ

Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Pașcani a organizat marți, 19.04.2016, începând cu ora 9.30, Conferința duhovnicească – „Valorile familiei în societatea contemporană” având ca parteneri Asociația Tinerilor Ortodocși din România – Filiala Pașcani și Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Scopul activității a fost îmbogățirea cunoștințelor elevilor despre familia creștină și rănile acesteia, respectiv dezvoltarea de comportamente creștine în rândul elevilor.

La eveniment au participat elevi din clasele IX-XII de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Pașcani, însoțiți de profesorii diriginți și de către alți profesori.

S-au dezbătut subiecte precum întemeierea familiei creștine, datoriile membrilor familiei creștine și responsabilitățile acestora dar și rănile familiei creștine – avortul, adulterul, concubinajul.

Invitații evenimentului au fost Brânză Cosmin – referent în cadrul Departamentului Provita din cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei și Zota Ionuț – asistent social, voluntar în cadrul Provita Iași.

Cooordonatorii activității au fost Prof. Spătaru Mugurel, Pr. Rusu Dumitru și Prof. Teodorescu Gabriel.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI