21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Valeriu Gheorghiţă: Din martie încep înscrierile pentru etapa a III-a de vaccinare/ Când vor demara vaccinările propriu-zise

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, anunţă că vaccinarea persoanelor din etapa a treia ar putea începe în luna aprilie. De aceea, înscrierile în platformă pentru această etapă ar trebui să înceapă în martie, urmând a se realiza liste de aşteptare.

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, susţine că înscrierile pentru etapa a treia a vaccinării ar putea începe luna viitoare. Vor fi liste de aşteptare şi apoi, în aprilie, primele persoane aflate în această etapă s-ar putea vaccina, a precizat Gheorghiţă. „Probabil că în aprilie, undeva la jumătate lunii aprilie, vom începe şi a treia etapă de vaccinare. Vom pune în funcţiune la jumătatea lunii martie această listă de aşteptare, persoanele vor putea să se programeze. Să se înscrie pe acea listă de aşteptare”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, vineri seara, la Digi24.

Listele de aşteptare de pe platforma de vaccinare vor fi deschise în funcţie de numărul de vaccinuri care vor fi livrate României.

Sursa Mediafax

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ACCIDENT RUTIER CU OPT VICTIME, LA MOTCA

Accident rutier cu sapte victime, dintre care doi minori....

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow