0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Bataie intre doi consilieri locali la Valea-Seaca. Primarul i-a dus la baut apoi i-a carat cu masina institutiei

Situatie incredibila in comuna Valea-Seaca. In urma unei sedinte de Consiliu Local de marti, 30 iulie a.c., doi consilieri locali s-au luat la bataie la miezul noptii, intr-un bar din apropierea Primariei. In urma altercatiei unul dintrei ei a ajuns la spital cu rani grave la cap.
Persoanele implicate in scandal sunt Cristi Ungureanu, consilier local PC si Ioan Potolinca, reprezentant PP-DD. Potrivit celor spuse de cei doi, intreg legislativul local a plecat dupa sedinta la un bar din apropiere, unde fiecare a consumat bauturi alcoolice peste masura, iar apoi cativa dintre ei au fost dusi acasa cu masina Primariei. La un moment dat, Cristi Ungureanu l-ar fi lovit in cap cu un corp contondent , fara nici un motiv, pe consilierul Potolinca. In urma loviturii acesta a cazut la pamant iar apoi a mai primit cativa pumni de la aceeasi persoana, fiind lasat in pace doar dupa ce si-ar fi pierdut constiinta. De asemenea, victima precizeaza ca doi consilieri ar fi vazut ce se intampla dar nu au intervenit. Dupa cateva minute acesta si-a revenit si a plecat acasa pe jos, iar a doua zi s-a prezentat la urgente, unde a primit tratament de specialitate si a fost externat dupa 24 ore. Dupa ce va primi certificatul medico-legal, Ioan Potolinca a spus ca va depune o plangere impotriva colegului sau pentru tentativa de omor.

Contactat telefonic, Cristi Ungureanu a tinut sa precizeze ca totul este o inscenare, iar la mijloc ar fi implicat si primarul pentru a-l discredita in fata oamenilor din comuna. Consilierul PC nu-si aminteste sa fi lovit un coleg cu care a stat la masa pana la miezul noptii si cu care este prieten bun de foarte mult timp.

Pana cand victima nu va prezenta un certificat medico-legal si nu va face o plangere la politie, situatia scandalul din Valea Seaca va ramane neclara.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow