More

  Valea Seacă: A murit la două zile de la înmormântare

  Array

  Compartiment Primiri Urgente

  Drama in sanul unei familii din comuna Valea Seaca. In numai cateva zile, membrii familiei au trebuit sa ingroape doua rude, care au murit la cateva zile una dupa cealalta.

  La inceputul saptamanii trecute, Alexandru Turcu, in varsta de 61 de ani, din Iasi a venit in satul Topile la inmomantarea unei rude. Dupa ceremonia funerara, ieseanul a decis sa mai ramana cateva zile alaturi de membrii familiei deoarece nu se mai vazusera demult.

  Astfel, in cursul zilei de vineri, barbatul a hotarat sa plece acasa. In drum spre statia de transport in comun, acesta a intrat intr-un bar din comuna, pentru a merge la baie.

  Dupa cateva minute bune de asteptare cand a vazut ca nu mai iese afara, ruda care il insotea, impreuna cu cei aflati in bar au intrat peste barbat in toaleta, unde l-au gasit decedat.

  Imediat, oamenii au sunat la 112 si au incercat sa ii acorde primul ajutor, dar fara succes. Medicii sositi, la fata locului in urma solicitarii, nu au facut decat sa constate decesul ieseanului.

  Politistii pascaneni au deschis in acest caz un dosar penal de moarte suspecta iar corpul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi pentru efectuarea necropsiei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet