More

  Valea Seacă: A murit la două zile de la înmormântare

  Array

  Compartiment Primiri Urgente

  Drama in sanul unei familii din comuna Valea Seaca. In numai cateva zile, membrii familiei au trebuit sa ingroape doua rude, care au murit la cateva zile una dupa cealalta.

  La inceputul saptamanii trecute, Alexandru Turcu, in varsta de 61 de ani, din Iasi a venit in satul Topile la inmomantarea unei rude. Dupa ceremonia funerara, ieseanul a decis sa mai ramana cateva zile alaturi de membrii familiei deoarece nu se mai vazusera demult.

  Astfel, in cursul zilei de vineri, barbatul a hotarat sa plece acasa. In drum spre statia de transport in comun, acesta a intrat intr-un bar din comuna, pentru a merge la baie.

  Dupa cateva minute bune de asteptare cand a vazut ca nu mai iese afara, ruda care il insotea, impreuna cu cei aflati in bar au intrat peste barbat in toaleta, unde l-au gasit decedat.

  Imediat, oamenii au sunat la 112 si au incercat sa ii acorde primul ajutor, dar fara succes. Medicii sositi, la fata locului in urma solicitarii, nu au facut decat sa constate decesul ieseanului.

  Politistii pascaneni au deschis in acest caz un dosar penal de moarte suspecta iar corpul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi pentru efectuarea necropsiei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI