5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Valea plângerii din Paşcani a fost ştearsă din agenda de lucru a Primăriei pentru că urmează să fie modernizată cu bani europeni

Mizeria de pe strazi, lipsa evenimentelor culturale sau cainii comunitari care sunt din ce in ce mai agresivi i-a facut pe cativa pascaneni sa opreasca pe strada reporterii TV BIT Pascani pentru a aduce in atentia conducerii locale o parte din problemele comunitatii. Nici politistii sau cetatenii orasului lipsiti de educatie care arunca mizerie oriunde in alta parte decat la tomberon, nu au scapat.

scarile mici*

„Audientele” au fost tinute in plina strada, astazi, 18 septembrie in zona scarilor mici. Aici imaginea per ansamblu este una dezolanta. De exemplu pubelele au fost uitate de catre angajatii de la salubritate sa le mai goleasca, sau partea de sezut din plastic ale bancilor puse in zona nu mai este, sau bucati din bara curenta au disparut, iar iluminatul public pe timp de noapte lipseste.

scariel mici **

De exemplu, domnul Constantin mai mult plangand a rugat autoritatile locale sa faca ceva in privinta maidanezilor, pentru ca, spune el, in fiecare dimineata, in jurul orei 5, atunci cand pleaca la munca, trebuia sa aiba cu el, obligatoriu, o bata, pentru a se proteja de furia animalelor fara stapan.

scarile mici ***

Si o doamna, trecuta de 50 de ani s-a aratat nemultumita de cum arata Pascaniul si ca cei din actuala conducere au uitat sa mai organizeze activitati culturale.

scarile mici ****

Un pascanean a spus ca de vine sunt si cetatenii municipiului care sunt lipsiti de educatie si arunca mizeria, de orice fel, pe unde apuca, chiar si pe geam. Iar tinerii din ziua de azi, consuma din ce in ce mai mult alcool, iar la betie se comporta necivilizat. Imagini cum cativa baieti care distug moblierul de pe scarile mici, sau cand rasturnau gunoiul din pubele au fost surprinse si de camerele de luat vederi, amplasate in zona. Incidentul s-a petrecut la inceputul acestui an. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow