14.8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

Valea plângerii din Paşcani a fost ştearsă din agenda de lucru a Primăriei pentru că urmează să fie modernizată cu bani europeni

Mizeria de pe strazi, lipsa evenimentelor culturale sau cainii comunitari care sunt din ce in ce mai agresivi i-a facut pe cativa pascaneni sa opreasca pe strada reporterii TV BIT Pascani pentru a aduce in atentia conducerii locale o parte din problemele comunitatii. Nici politistii sau cetatenii orasului lipsiti de educatie care arunca mizerie oriunde in alta parte decat la tomberon, nu au scapat.

scarile mici*

„Audientele” au fost tinute in plina strada, astazi, 18 septembrie in zona scarilor mici. Aici imaginea per ansamblu este una dezolanta. De exemplu pubelele au fost uitate de catre angajatii de la salubritate sa le mai goleasca, sau partea de sezut din plastic ale bancilor puse in zona nu mai este, sau bucati din bara curenta au disparut, iar iluminatul public pe timp de noapte lipseste.

scariel mici **

De exemplu, domnul Constantin mai mult plangand a rugat autoritatile locale sa faca ceva in privinta maidanezilor, pentru ca, spune el, in fiecare dimineata, in jurul orei 5, atunci cand pleaca la munca, trebuia sa aiba cu el, obligatoriu, o bata, pentru a se proteja de furia animalelor fara stapan.

scarile mici ***

Si o doamna, trecuta de 50 de ani s-a aratat nemultumita de cum arata Pascaniul si ca cei din actuala conducere au uitat sa mai organizeze activitati culturale.

scarile mici ****

Un pascanean a spus ca de vine sunt si cetatenii municipiului care sunt lipsiti de educatie si arunca mizeria, de orice fel, pe unde apuca, chiar si pe geam. Iar tinerii din ziua de azi, consuma din ce in ce mai mult alcool, iar la betie se comporta necivilizat. Imagini cum cativa baieti care distug moblierul de pe scarile mici, sau cand rasturnau gunoiul din pubele au fost surprinse si de camerele de luat vederi, amplasate in zona. Incidentul s-a petrecut la inceputul acestui an. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Mascații au descins noaptea trecută la Pașcani. Un urmărit național a fost găsit

Mascatii au descins noaptea trecuta, 22-23 septembrie, in municipiul Pascani, iar in urma actiunii au depistat un...

Ciobanul din Soci care şi-a ucis tatăl cu făcăleţul vrea o pedeapsă minimă

Ciobanul din Soci care şi-a ucis tatăl cu făcăleţul vrea o pedeapsă minimă. A fost trimis în...

Florin Cîțu: „Activitățile economice se vor închide la ora 18.00 acolo unde incidența trece de 4 la mie”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că miercuri Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) va regelementa o...

Cum, cui, când va fi administrată doza a treia de vaccin. Cine nu trebuie să o facă

O vor primi din 28 septembrie toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI