More

  Val de bătuți la Spitalul Municipal de Urgență

  Array

  Val de bătuţi la Spitalul Municipal din Paşcani. Aseară nu mai puţin de 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victimele unor bătăi.

  Primul caz este al unui bărbat de 32 ani din Paşcani care a fost bătut până la leşin. Acesta a ajuns la CPU cu numeroase lovituri la cap şi corp, iar după investigaţiile medicale s-a constatat că prezenta un traumatism cranio facial şi lovituri la coaste. După acordarea îngrijirilor medicale a fost transferat la un spital din Iaşi pentru tratament de specialitate.

  După puţin timp, cu aceeaşi problemă s-a prezentat la spital şi o păşcăneancă de 48 ani. Aceasta nu le-a spus medicilor cine a bătut-o, iar după controale a cerut să fie lăsată să plece acasă.

  Nici în comune situaţia nu a fost mai liniştită. Un bărbat de 41 ani din Sireţel a ajuns pe mâna medicilor cu răni la cap şi corp după ce a fost victima unei agresiuni. După investigaţii, acesta a primit tratament la domiciliu.

  Până în acest moment nu a fost făcută nici o plângere la Poliţie privind aceste trei incidente, însă victimele au la dispoziţie 90 de zile pentru a-şi reclama agresorii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI