11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Văduvele şi-au găsit alinarea! Consolarea în stil italian

V-aţi întrebat vreodată cum arată un consolator de văduve? Păşcănenii care au fost vineri seară, 29 mai, la Casă de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Paşcani au aflat şi au văzut cum arată şi mai ales cine le consolează. O deosebită, incitantă şi fierbinte comedie italiană a fost prezentată publicului de actorii de la Teatru “Luceafărul” din Chişinău.

consolatorul de vaduve

Astfel, publicul, din păcate nu prea numeros, a urmărit piesa de teatru care a durat peste două ore şi care s-a desfăşurat într-un decor inedit, cu sunete şi lumini special alese pentru acţiunea poveştii.
Actorii, prin rolurile atribuite, au reuşit să descreţească frunţile spectatorilor şi le-a oferit acestora o seară plină de culoare şi haz cu spectacolul „Consolatorul de văduve”.
Actorul Sergiu Plângău, în rolul lui Eduardo, este cel care a alinat îndoliatele şi întristatele, la prima vedere, văduve.

Regizoarea spectacolului, Stela Focşa, spune că va reveni la Paşcani pentru că are o gama largă de piese de teatru pregătite, atât pentru copii, elevi cât şi adulţi şi speră să fie cât mai multe persoane în public.

Cele 17 persoane venite din Republica Moldova, actori alături de staful tehnic au fost aplaudate minute întregi de publicul păşcănean.

Menţionăm că preţul unui bilet a fost de 30 de lei, iar elevii, studenţii şi pensioanii au avut o reducere de lei.

Mulţi spun că este oraşul în care nu se întâmplă nimic, însă atunci când se întâmplă, nu este public că să vadă…

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow