20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Vaccinul Pfizer ar putea fi administrat anual. Ar urma creşterea preţului

Executivii de la Pfizer au anunţat investitorii cu privire la o posibilă creştere a preţului, având în vedere că există deja o „oportunitate semnificativă”.

Compania Pfizer va avea şansa de a creşte preţurile pentru vaccinul anti-COVID, imediat ce pandemia va trece, după cum au anunţat doi oficiali ai companiei, Frank D’Amelio, CFO şi Chuck Triano, vicepreşedinte senior pentru relaţia cu investitorii.

Mai mult decât atât, oficialii de la Pfizer au anunţat că oamenii ar putea avea nevoie de o a treia doză, pentru a rămâne protejaţi şi a consolida imunitatea la COVID-19.

Vaccinarea anti-COVID ar putea fi chiar una anuală, după cum au mai declarat cei doi. Ulterior, ei au anunţat că Pfizer nu a văzut pandemia şi nici procesul de vaccinare drept un proces singular.

În decembrie anul trecut, un oficial belgian a publicat, din greşeală, lista preţurilor serurilor anti-COVID, achiziţionate de Uniunea Europeană, inrofma HLN. La acel moment, potrivit datelor publicate pe contul de Twitter al politicianului Eva de Blekker, preţurile pentru vaccinurile cumpărate de Comisia Europeană erau:

  • Oxford – AstraZeneca: 1,78 Euro
  • Johnson & Johnson: 8,50 Dolari
  • Sanofi-GSK: 7,56 Euro
  • CureVac: 10 Euro
  • Pfizer – BioNTech: 12 Euro
  • Moderna: 18 Dolari

Sursa Ziarul de Iași

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow