-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Vaccinare fără programare și la Pașcani. Caravane mobile în satele din apropiere

Pascanenii dar si cetatenii din comunele apropiate municipiului care doresc sa se vaccineze impotriva virusului COVID 19 la centrul de pe strada Sportului din oras, au posibilitatea sa faca acest lucru chiar si fara programare. In platforma nationala, centrul apare disponibil cu locuri libere de marti, 18 mai a.c. si pana la sfarsitul lunii.

Persoanele doritoare trebuie sa stie insa ca prioritate au cei care sunt programati.

De asemenea, persoanele cu vârste de peste 60 de anise vor putea prezenta direct la centrele de vaccinare, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare. Populația generală cu vârsta de până în 60 de ani care dorește să se vaccineze se va putea prezenta la centrele de vaccinare, după ora 14.00, fără programare, în vederea administrării dozelor de vaccin.

In vederea imunizarii a unui numar cat mai mare de persoane, in localitatile unde nu sunt centre de vaccinare sau care sunt la distanta de astfel de locatii, se deplaseaza caravane mobile. Un exemplu in acest sens a fost duminica, 16 mai. Caravana de la Antibiotice SA a vaccinat 150 de persoane din trei localitati, Hălăucești, Mogoșești-Siret și Stolniceni-Prăjescu.

Caravana va porni si in urmatoarele duminici, iar itinerariul va fi anuntat din timp.

Se fac liste pentru persoanele care doresc sa se imunizeze si in alte localitati, precum Miroslovesti sau Tatarusi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow