More

  Văcar spânzurat după o ceartă în familie

  Array

  Şoc şi groază într-o localitate de lângă Paşcani. După o ceartă mai aprigă în familie un tânăr s-a spânzurat într-un nuc din grădină. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de unul dintre părinţii bărbatului care a alertat autorităţile.

  Necazurile şi gândurile negre au pus stăpânire pe un tânăr din comuna Miroslovești care a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa. Ion Mocanu, în vârstă de 35 ani a fost găsit ieri dimineaţă, în jurul orei 6.00 spânzurat într-un nuc din grădina casei chiar de tatăl său. Acesta a anunţat imediat tragedia la Postul de Poliție din localitate.

  La casa bărbatului au ajuns criminaliştii, dar şi o maşină de la IML care a transportat cadavrul la Iaşi pentru necropsie.

  Ion Mocanu era văcarul satului, aceasta fiind şi singura sursă de venit. Vecinii spun că în familie erau certuri frecvente mai ales din cauza că bărbatul bea, iar mama sa refuza să îi facă mâncare. Din câte se pare tânărul nu era la prima tentative de suicid, însă, până acum de fiecare dată a fost descoperit la timp de cineva din familie.

  În numai şase luni familia Mocanu a mai fost lovită de o tragedie. Una dintre surorile bărbatului a murit în primăvara acestui an după ce a fost diagnosticată cu cancer. Părinţii se pregătesc acum de înmormântare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

  Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi...

  Pascaniul si „Tara de Sus”, solicitari pentru Guvern

  In urmatorii sase ani de zile Uniunea Europeana va finanta, cu prioritate, proiectele regionale. Pentru a accesa fondurile comunitare, localitatile au inceput sa se...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI