16.7 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Vacante pentru cumparaturi

dubai_shopping_mall_94973500

Este sezonul cumparaturilor. Si mai bine ca noi o stiu agentiile de turism, care au pregatit oferte pentru dependentii de reduceri. Pe langa transport si cazare, clientii primesc informatii despre magazine, produse si preturi. Cele mai ieftine sejururi de trei zile pentru cumparaturi sunt la Istanbul, Praga sau Budapestea.
Costul unei escapade la Istanbul porneste de la 99 de euro/persoana care includ transport cu autocar din Iasi sau Bucuresti, cazare 3 nopti la hoteluri de 3 sau 4 stele si mic dejun. Magazinele celor mai cunoscuti designeri internationali au anuntat deja reduceri de pana la 60%. De vizitat este insa si marele bazar, care gazduieste peste 4.000 de magazine. Doar ca aici reducerile nu sunt la vedere, ci se negociaza.

Preturi similare sunt si pentru destinatii precum Venetia sau Viena pachetul incepand de la 149 euro de persoana, pachetul incluzand transport cu autocar din Iasi, cazare la hotel de 3 stele si mic dejun.

Nici Dubaiul nu a fost ocolit. In aceasta perioada, Emiratul gazduieste un festival al reducerilor. Preturile la hainele create de designeri, dar si la incaltaminte sau parfumuri, sunt cu pana la 70% mai mici. Tarifele incep de la 625 euro/persoana cu avion din Bucuresti.

Pana acum cea mai scumpa destinatie a fost un sejur in Turcia, unde o familie de pascaneni, pentru un charter a scos din buzunar 4.000 de euro, cu cazare la un hotel de lux. Pascanenii nu au ocolit nici Egiptul sau Palma de Mallorca.

Destinatiile preferate ale locuitorilor din Pascani sunt statiunile de pe Litoralul Marii Negre, in Romania, Bulgaria si Grecia. ziarulorizont.info

Alte articole