More

  Vacanţe ieftine la mare, din septembrie

  Array

  Cei care n-au reuşit încă să-şi programeze concediul la mare se pot bucura de oferte speciale pentru că începe programul “Litoralul pentru toţi”. Astfel, va puteţi cumpăra vacanţe la preţuri reduse. Programul se derulează în perioada 1 – 15 septembrie, iar tarifele încep de la 159 lei de persoană pe sejur.

  litoral
  Programul “Litoralul pentru toţi” va începe oficial în câteva zile şi a fost lansat de ANAT, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) în urmă cu câţiva ani.
  Turiştii au de unde alege şi în funcţie de buget. De exemplu, varianta all inclusive, asigura toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

  Patruzeci de unităţi hoteliere aflate în staţiunile de pe litoralul românesc au pus la dispoziţie pentru ediţia de toamna a programului “Litoralul pentru toţi” peste 4.500 de locuri pe serie. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia de primăvară, iar pachetele se pot achiziţiona prin agenţiile de turism.

  Menţionăm că programul este destinat turiştilor care doresc să-şi petreacă concediul la mare în extrasezon, atunci când staţiunile şi plajă sunt mai libere şi presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 5 sau 6 nopţi.

  În cadrul programului se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc. Acestea oferă pachete turistice cu preţuri începând de la 159 lei/persoană/sejur.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet