11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Vacanță la mare cu 159 lei. A început programul Litoralul pentru toți

Vacanță la mare cu 159 lei. A început programul Litoralul pentru toți

 Vara este pe final însă o bună parte dintre persoanele care încă nu și-au luat concediul în lunile fierbinți, au acum ocazia să o facă pe litoralul românesc, la prețuri mici și liniște mai multă, singurul inconvenient fiind cel privind temperturile din aer și ale apei. A debutat programul Litoralul pentru toți, iar numărul pășcănenilor, de exemplu, care vor să petreacă la mare câteva zile este destul de mare, spun agențiile din oraș.

După lunile caniculare, cei care încă nu au mers la mare și au concediu sau timp disponibil, pot da o fugă până pe litoral mai ales că în această perioadă tarifele la cazare pornesc de la 159 lei de persoană, fără mic dejun, pentru șase nopți, la un hotel de o stea în sudul litoralului, în stațiuni precum Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai sau Vama Veche.

Cu aceste prețuri s-a dat startul programului Litoralul pentru toți ce se derulează în perioada 28 august  – 1 octombrie şi, dacă vremea va permite, se va prelungi, însă sistemul de vânzare a programului este ”primul venit, primul servit”. Care sunt avantajele acestui program?

Din Pașcani, sunt cetățeni care și-au luat pachete pentru la mare, majoritatea alegând week-end-ul 1 septembrie. Clienți sunt de toate vârstele dar mai ales familii cu prichindei și pensionari.

Prețurile cresc spre zona de nord a Mării Negre. În Mamaia, Constanţa sau Eforie tarifele maximale pentru această ediţie la sejur 6 nopţi/persoană sunt între 205 și 605 lei, în funcție de  gradul de confort al hotelurilor.

Până în prezent s-au înscris în program zece hoteluri din toate staţiunile de pe litoral care pun la dispoziţie, în total, un număr de 840 de locuri.

”Programul special «Litoralul pentru toţi» suscită de la an la an un interes crescând din partea turiştilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul romanesc, la preţuri foarte avantajoase.

Pentru a veni in sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţiit beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia din primavara 2017, ceea ce înseamnă ca aceste pachete pot avea şi preturi inferioare acestor plafoane tarifare. (…)

Sejurul minim este de şase nopţi, dar se pot valorifica şi sejururi mai mari. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilită de fiecare prestator în parte.”,  se arată pe site-ul Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt de pierdere

Pierdut Registrul de Control: seria A nr. 2594415 din 16.11.2018 de la firma SC PERLA ROMANIEI SRL,...

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

Cum ar putea arăta Pământul peste 500 de ani. Scenariile sumbre sunt mai probabile pentru omenire decât viitorul mult visat

În prezent, oamenii de știință au abilitatea de a face predicții relativ corecte cu privire la viitorul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI