More

  Vacanţă de vis pentru un elev de excepţie

  Array

  codrin

  O saptamana de vacanta in tabara la Straja, judetul Hunedoara. Asa a fost premiat un elev pascanean din clasa a VI a la un concurs de limba franceza. Mai mult decat atat, este singurul din judet care ne-a reprezentat la nivel national. Codrin Hărăţu, caci despre el este vorba, a fost pregatit si de catre mama sa, care este profesor de specialitate.

  mihaela haratu

  Concursul lingvistic “Cangurul” a avut loc la Colegiul National “Sfantul Sava” din Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute, pe 27 aprilie, unde au fost prezenti sute de elevi din intreaga tara.

  O experienta de neuitat o descriu cei doi participanti, Codrin si Mihnea Hărăţu, frati, cel din urma, elev in clasa a V a, participand la proba de limba engleza. Elevii, si-au testat cunostintele la limbi moderne, cultura si civilizatie, obtinand, dupa ce au raspuns la cele 50 de intrebari, 152 si 135,50 puncte din totalul de 160. Locul III pentru Mihnea, i-a adus premii din partea sponsorilor ce constau in carti si jocuri.

  mihnea

  Mentionam ca si anul trecut Codrin Hărăţu a obtinut la acelasi concurs locul II, castigand de asemenea, o tabara in statiunea Straja, din Hunedoara, alaturi de alti elevi din tara. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet