18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Vacanţă de vis pentru un elev de excepţie

codrin

O saptamana de vacanta in tabara la Straja, judetul Hunedoara. Asa a fost premiat un elev pascanean din clasa a VI a la un concurs de limba franceza. Mai mult decat atat, este singurul din judet care ne-a reprezentat la nivel national. Codrin Hărăţu, caci despre el este vorba, a fost pregatit si de catre mama sa, care este profesor de specialitate.

mihaela haratu

Concursul lingvistic „Cangurul” a avut loc la Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute, pe 27 aprilie, unde au fost prezenti sute de elevi din intreaga tara.

O experienta de neuitat o descriu cei doi participanti, Codrin si Mihnea Hărăţu, frati, cel din urma, elev in clasa a V a, participand la proba de limba engleza. Elevii, si-au testat cunostintele la limbi moderne, cultura si civilizatie, obtinand, dupa ce au raspuns la cele 50 de intrebari, 152 si 135,50 puncte din totalul de 160. Locul III pentru Mihnea, i-a adus premii din partea sponsorilor ce constau in carti si jocuri.

mihnea

Mentionam ca si anul trecut Codrin Hărăţu a obtinut la acelasi concurs locul II, castigand de asemenea, o tabara in statiunea Straja, din Hunedoara, alaturi de alti elevi din tara. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow