17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Va prinde din nou iarna judeţul Iaşi fără contract pentru deszăpezire semnat?

Șeful Direcţiei Drumurilor Judeţene explică cum a ajuns prizonierul firmelor care contestă licitaţiile.
Planul anual de achiziţii al Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor prevede mai multe licitaţii care vizează lucrări şi servicii.

Cel mai „greu“ dintre toate este acordul-cadru privind lucrările de întreţinere pe timp de vară la drumurile judeţene, pentru anii 2017-2018: costul estimat depăşeşte 60 de milioane de lei (inclusiv TVA). Data estimată pentru finalizarea procedurii a fost 15 iunie, însă ea nu s-a încheiat nici până acum.

„Pentru loturile 1 şi 2 (drumurile judeţene sunt împărţite în patru loturi, n.r.), data limită de depunere a contestaţiilor a fost 28 august, iar noi am aflat pe 29 că există o contestaţie. Totuşi, sperăm că cel mai târziu pe 15 octombrie vom semna contractele“, ne-a declarat Sorin Babliuc, directorul DJADP.

În ceea ce priveşte celelalte două loturi, 3 şi 4, 21 august a fost ultima zi în care procedura putea fi contestată. Inevitabil, s-a înregistrat o contestaţie, iar soluţionarea trebuia să vină încă de săptămâna trecută, de pe 8 septembrie.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow