More

  Va prinde din nou iarna judeţul Iaşi fără contract pentru deszăpezire semnat?

  Array

  Șeful Direcţiei Drumurilor Judeţene explică cum a ajuns prizonierul firmelor care contestă licitaţiile.
  Planul anual de achiziţii al Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor prevede mai multe licitaţii care vizează lucrări şi servicii.

  Cel mai „greu“ dintre toate este acordul-cadru privind lucrările de întreţinere pe timp de vară la drumurile judeţene, pentru anii 2017-2018: costul estimat depăşeşte 60 de milioane de lei (inclusiv TVA). Data estimată pentru finalizarea procedurii a fost 15 iunie, însă ea nu s-a încheiat nici până acum.

  „Pentru loturile 1 şi 2 (drumurile judeţene sunt împărţite în patru loturi, n.r.), data limită de depunere a contestaţiilor a fost 28 august, iar noi am aflat pe 29 că există o contestaţie. Totuşi, sperăm că cel mai târziu pe 15 octombrie vom semna contractele“, ne-a declarat Sorin Babliuc, directorul DJADP.

  În ceea ce priveşte celelalte două loturi, 3 şi 4, 21 august a fost ultima zi în care procedura putea fi contestată. Inevitabil, s-a înregistrat o contestaţie, iar soluţionarea trebuia să vină încă de săptămâna trecută, de pe 8 septembrie.

  Continuarea pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet