25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Vă angajați? Ce posturi la stat s-au mai scos la concurs în județul Iași

Mai multe instituţii publice au anunţat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal. Trei dintre acestea sunt desfăşurate de autorităţi centrale pentru oficiile sau direcţiile regionale.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consuma­torului (ANPC) a scos la concurs 67 de posturi, dar numai şase au legătură cu Iaşul. Posturile sunt disponibile la nou-înfiinţata Direcţie de Insolvenţă a Persoanelor Fizice (DIPF). La Iaşi vor fi angajaţi un şef birou şi cinci consilieri în cadrul compartimentului înfiinţat prin hotărârea de guvern în luna mai 2017.

Un alt concurs este organizat de către Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN), autoritate care caută 12 experţi la nivel naţional, în cadrul unui proiect european, dintre care unul responsabil pentru judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava şi Vaslui.

Nu în ultimul rând, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) recrutează 45 de persoane la nivel naţional, dintre care trei la Iaşi în cadrul Serviciului Active Fizice şi Plăţi Directe.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow