22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Utilajele pentru deszăpezire la control. Șeful județului a fost în inspecție

adomnitei

Toate bazele cu utilaje pentru deszapezirea drumurilor judetene au fost verificate astazi de catre presedintele CJ, Cristian Adomnitei. Mai exact, autoritatile au fost in control la Pascani, Targu-Frumos si Iasi, pentru a verifica daca suntem pregatiti pentru iarna.

La baza de la Pascani, au fost aliniate sase utilaje, care vor curata drumurile judetene ce trec prin mai multe comune din imprejurimile orasului. Adomnitei s-a declarat multumit de ceea ce a gasit in teren si este convins ca iarna nu ne va lua prin surprindere.
Deszapezirea celor peste 1.000 km de drumuri judetene va fi asigurata de grupul de firme EKY-SAM si ENVIRO CONSTRUCT, cu 40 de utilaje, pe o perioada de patru ani, valoarea contractului fiind de 16 milioane de lei fara TVA.

O noutate anul acesta este ca pe fiecare masina va fi pus GPS, iar oricine va putea vedea de pe internet, unde se vor afla echipajele.

Si reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale sunt pregatiti pentru iarna. Zilele acestea au fost puse panouri de parazapezi in zonele cu cele mai multe probleme in anii trecuti, mai exact, localitatile Gastesti si Ruginoasa pe o distanta de aproape 3 km.

Mentionam ca de anul acesta s-a pus in teritoriu un nou sistem de parazapezi, format din plasa de plastic prinse cu tevi de fier.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum se cumpara o functie la Primaria Pascani. Monica Oneata a luat 1700 euro spaga de la absolventa de facultate, pentru un post la...

Un nou caz de inselaciune la Primaria Pascani. Un salariat al institutiei a promis unei tinere din...

Nici un titlu de proprietate, intr-un an de zile! Incompetenții din Primăria Pașcani dau vina pe alții. Functionarii cu experienta au fost lasati sa...

Conducerea Primariei Pascani reactioneaza vehement dupa ce prefectul judetului a spus ca a identificat probleme importante in...

Cresa din Pascani, in subordinea gradinitei. Care vor fi consecintele

Singura cresa din municipiul Pascani , nr 1 din zona Deal si-a pierdut personalitatea juridica si a...

Primarul Pascaniului, pozitiv Covid -19, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Județean Iași

Primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie a fost depistat pozitiv cu Covid -19, desi a urmat schema complete...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI