0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Utilajele pentru deszăpezire la control. Șeful județului a fost în inspecție

adomnitei

Toate bazele cu utilaje pentru deszapezirea drumurilor judetene au fost verificate astazi de catre presedintele CJ, Cristian Adomnitei. Mai exact, autoritatile au fost in control la Pascani, Targu-Frumos si Iasi, pentru a verifica daca suntem pregatiti pentru iarna.

La baza de la Pascani, au fost aliniate sase utilaje, care vor curata drumurile judetene ce trec prin mai multe comune din imprejurimile orasului. Adomnitei s-a declarat multumit de ceea ce a gasit in teren si este convins ca iarna nu ne va lua prin surprindere.
Deszapezirea celor peste 1.000 km de drumuri judetene va fi asigurata de grupul de firme EKY-SAM si ENVIRO CONSTRUCT, cu 40 de utilaje, pe o perioada de patru ani, valoarea contractului fiind de 16 milioane de lei fara TVA.

O noutate anul acesta este ca pe fiecare masina va fi pus GPS, iar oricine va putea vedea de pe internet, unde se vor afla echipajele.

Si reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale sunt pregatiti pentru iarna. Zilele acestea au fost puse panouri de parazapezi in zonele cu cele mai multe probleme in anii trecuti, mai exact, localitatile Gastesti si Ruginoasa pe o distanta de aproape 3 km.

Mentionam ca de anul acesta s-a pus in teritoriu un nou sistem de parazapezi, format din plasa de plastic prinse cu tevi de fier.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow