10.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Utilaj trimis sa repare drumurile din cartierul Aerodorm, surprins in gradina unui cetatean

Situatie greu explicat de administratia locala din Pascani. Un sofer al Primariei a fost filmat la volalul unui autogredel, in timp ce presta lucrari de amenajare a unui teren privat din cartierul Aerodrom.

Utilajul apartine administratiei locale si a fost cumparat de curand cu bani din bugetul local. Imaginile au fost surprinse la fata locului, de consilierul Sorin Olariu.

Alesul local atrage atentia ca cetatenii trebuie sa plateasca nota de plata pentru consumul combustibilului, piesele de schimb si salariul soferului, desi cheltuielile sunt facute in interesul unei persoane private si intreaba daca reprezentantii administratiei locale au cunostinta de acesta situatie.

Ratoi: Nu stiu…!

Soferul este salariatul Serviciului de Gospodarie Comunala din cadrul Primariei Pascani iar seful sau direct este viceprimarul Cristian Ratoi. Edilul sustine ca subordoantul sau a fost trimis sa niveleze strazile neasfaltate dar pline de gropi din cartierul Aerodorm, nu in gradina cetateanului care a profitat de situatie, si ca va face o ancheta.

Ratoi spune ca si seful de la Gospodaria Comunala va fi luat la intrebari pentru a afla cine a fost de acord ca utilajul Primariei sa fie folosit in interes personal. Desi este putin probabil sa aflam cine a aprobat aceste lucrari si cati bani s-au incasat, ramane de vazut daca prejudiciul material va fi constatat si recuperat.

Mentionam ca atat consilierii liberali cat si Sorin Olariu de la PMP au solicitat ca utilajele si masinile adminisitratiei locale sa fie dotate cu aparate GPS pentru monitorizarea traficului si al consumului de combustibil. Pana acum nu a fost luata nici o masura in acest sens.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

Dictatura: Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei Pascani”, nu vor fi acreditati

Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei municipiului Pascani” urmeaza...

Primaria Pascani nu mai ridica deseurile vegetale. Cetatenii trebuie sa le transporte la sere, cu masinile proprii sau sa plateasca societatii CLP Ecoserv

Vesti neplacute pentru pascanenii care locuiesc la case si pentru asociatiile de proprietari de la blocuri. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI