USR – PLUS Pascani va avea candidati proprii la alegerile locale din vara acestui an. Anuntul a fost facut chiar de presedintele organizatiei locale USR, Laurentiu Mistreanu, in cadrul emisiunii „Pulsul Zilei”.

Listele cu candidati ar ruma sa fie validate in scurt timp de Biroul Judetean, apoi vor fi facute publice. Deocamdata se stie ca pentru Consiliul Local vor candida vicepresedintii Claudiu Neamtu si Iulian Rotariu iar Mioara Petrescu a fost nominalizata si pentru a candida la Primaria Pascani. Conducerea organizatiei crede ca ar putea obtine cel putin cinci mandate, in viitorul legislativ local.

Desi in spatiul public se vorbea, demult, de o eventuala alianta sau intelegere pentru sprijinirea candidatului PNL la Primaria Pascani, cei din organizatia locala USR lasa sa se inteleaga ca Marius Pintilie, principalul adversar al actualului primar, ar trebui se retraga deoarece a mai candidat, fara succes. Cei doi invitati la Pulsul Zilei le-au recomandat liberalilor sa ii sprijine pe candidatii USR.

Liderul PNL Pascani, Marius Pintilie a precizat pentru BIT TV ca PNL Pascani nu a solicitat sustinerea niciunui partid politic.

„PNL nu a cerut susținerea niciunui partid politic. Le urez succes celor din USR PLUS în proiectul lor. Pentru funcția de primar am candidat o singură dată, pentru corecta informare a opiniei publice.”

Pana acum ALDE, Pro Romania si PMP au anuntat ca vor avea liste separare pentru alegerile locale, atat la Consiliul Local cat si la Primarie si ca nu vor face aliante pentru sustinerea unuia dintre cei doi candidati principali, Dumitru Pantazi de la PSD sau Marius Pintilie de la PNL.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider