More

  USR Paşcani are un nou preşedinte

  Modificări importante în conducerea USR Paşcani. Preşedintele interimar, Oscar Teodorescu a fost schimbat din funcţie în urma alegerilor interne.

  Noul lider al organizaţiei este Laurenţiu Mistreanu un tânăr în vârstă de 32 de ani, singurul candidat înscris. Este de profesie inginer dar lucrează în publicitate şi IT.

  El susţine că a intrat în USR pentru că “este un partid politic nou, pro-european, format din oameni ce nu au mai făcut politică până acum” şi că vrea „ca Pașcaniul să devină locul în care să îți dorești să locuiești și nu locul în care doar locuiesc părinții și puținii prieteni rămași acasă”.
  Şedinţa a avut loc pe 29 iunie fără ca presa să fie anunţată. Din Biroul Politic al organizaţiei mai fac parte 3 vicepreşedinţi, Cătălin Bălăceanu, Iulian Rotariu, Claudiu Neamtu şi alţi 5 membri.

  Noul preşedinte susţine că organizaţia va avea propriul candidat pentru funcţia de primar la alegerile locale de anul viitor. El ar urma să va fi desemnat în urma unor alegeri interne.

  La alegerile europarlamentare din 26 mai USR a câştigat la Paşcani 2221 voturi adică 15,68 %, un rezultat neaşteptat de bun pentru o organizaţie locală de curând înfiinţată.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  Legea majorării pensiilor românilor- un obiectiv de interes național și strategic ce are nevoie să fie îndeplinit imediat- Scrisoare deschisă către președintele Iohannis

  Comunicat: Vă informăm că astăzi, 18.01.2021, deputatul PSD de Iași, domnul Vasile Toma, a adresat Președintelui Klaus Iohannis Scrisoarea deschisă cu tema: Legea majorării...

  De ce a mințit ministrul Oros în document oficial? Sau despre cum roșia românească devine istorie

  Comunicat: Iată că de ce mi-a fost teamă nu am scăpat! Atunci când am făcut demersurile către ministrul Agriculturii, Adrian Oros, cu privire la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI