Modificări importante în conducerea USR Paşcani. Preşedintele interimar, Oscar Teodorescu a fost schimbat din funcţie în urma alegerilor interne.

Noul lider al organizaţiei este Laurenţiu Mistreanu un tânăr în vârstă de 32 de ani, singurul candidat înscris. Este de profesie inginer dar lucrează în publicitate şi IT.

El susţine că a intrat în USR pentru că “este un partid politic nou, pro-european, format din oameni ce nu au mai făcut politică până acum” şi că vrea „ca Pașcaniul să devină locul în care să îți dorești să locuiești și nu locul în care doar locuiesc părinții și puținii prieteni rămași acasă”.
Şedinţa a avut loc pe 29 iunie fără ca presa să fie anunţată. Din Biroul Politic al organizaţiei mai fac parte 3 vicepreşedinţi, Cătălin Bălăceanu, Iulian Rotariu, Claudiu Neamtu şi alţi 5 membri.

Noul preşedinte susţine că organizaţia va avea propriul candidat pentru funcţia de primar la alegerile locale de anul viitor. El ar urma să va fi desemnat în urma unor alegeri interne.

La alegerile europarlamentare din 26 mai USR a câştigat la Paşcani 2221 voturi adică 15,68 %, un rezultat neaşteptat de bun pentru o organizaţie locală de curând înfiinţată.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider