1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

USL nu renunţă la comisia de anchetare a preşedintelui. Ponta: „De la anul, Băsescu s-ar putea să fie vreun inculpat”

traian-basescu

Liderii USL nu renunţă la ideea de a verifica, într-o comisie specială de anchetă a Parlamentului, „cum se foloseşte preşedintele Traian Băsescu de funcţie în interese personale”. Iniţiativa a fost reluată de premierul Victor Ponta în această seară, într-un interviu tv, după ce liderul PNL, Crin Antonescu, bătuse în retragere cu o seară înainte, după explicaţiile oferite de preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor legat de corespondenţa cu procurorul Lucian Papici.

„N-o să fie nimic Băsescu de la anul. S-ar putea să fie vreun inculpat, dar asta e treaba Justiţiei nu a mea. Îi încetează imunitatea care l-a salvat de Casa din Mihăileanu, de Flota şi pe care ar invoca-o şi în cazul terenurilor din Călăraşi. Nu ştiu”, a contraatacat prim-ministrul, după acuzaţiile preşedintelui care îl etichetase drept „plagiator mincinos” care complotează împotriva sa.

După ce a confirmat că a cerut Corpului de Control să verifice la Oficiul de Cadastru Călăraşi situaţia terenurilor transferate de la Institutul Agricol Fundulea mai multor comune între care şi Nana, acolo unde Ioana Băsescu a cumpărat recent aproape 300 de hectare, Ponta a explicat că a avut astăzi o discuţie cu Antonescu, liderului PNL arătându-se „categoric” favorabil unei comisii parlamentare.

 

Citeste articolul in intregime pe gandul.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow