More

  Ursu, director interimar la salubritate

  Array

  Un consilier va prelua funcţia de director interimar al societăţii păşcănene de salubritate. Este vorba despre Leonard Ursu, ales local pe lista PSD. Hotărârea a fost luată, astăzi, de primarul Dumitru Pantazi în urma unei discuţii între cei doi iar săptămâna viitoare urmează să fie convocat Consiliul de Administratie al societăţii pentru a aproba o decizie în acest sens.
  Consilierul păşcănean a confirmat pentru BIT TV ca a acceptat propunerea de a prelua conducerea societăţii de salubritate. El a precizat că va urma să îşi dea demisia din cadrul Consiliului Local.
  Postul de director la salubritate va fi liber de la jumătatea lunii octombrie în urma demisiei fostului manager Eduard Dumea, înaintată Consiliului de Administratie în şedinţă din 14 septembrie. El se afla încă în funcţie, în perioada de preaviz de 30 de zile.
  Menţionăm că în şedinţa de astăzi, Consiliul Local a respins proiectele iniţiate de liberali de demitere a Consiliului de Administratie de la salubritate şi numirea unei conduceri interimare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet