13.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Ursu, director interimar la salubritate

Un consilier va prelua funcţia de director interimar al societăţii păşcănene de salubritate. Este vorba despre Leonard Ursu, ales local pe lista PSD. Hotărârea a fost luată, astăzi, de primarul Dumitru Pantazi în urma unei discuţii între cei doi iar săptămâna viitoare urmează să fie convocat Consiliul de Administratie al societăţii pentru a aproba o decizie în acest sens.
Consilierul păşcănean a confirmat pentru BIT TV ca a acceptat propunerea de a prelua conducerea societăţii de salubritate. El a precizat că va urma să îşi dea demisia din cadrul Consiliului Local.
Postul de director la salubritate va fi liber de la jumătatea lunii octombrie în urma demisiei fostului manager Eduard Dumea, înaintată Consiliului de Administratie în şedinţă din 14 septembrie. El se afla încă în funcţie, în perioada de preaviz de 30 de zile.
Menţionăm că în şedinţa de astăzi, Consiliul Local a respins proiectele iniţiate de liberali de demitere a Consiliului de Administratie de la salubritate şi numirea unei conduceri interimare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow