Urmărit național prins la Hărmănești

Nu a avut nici o șansă să scape de pușcărie. Pentru că a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu executare, pentru loviri și alte violențe, un bărbat a fost depistat pe raza unei comune din județ și dus la Penitenciar în vederea executării pedepsei. El era dat în urmărire națională de numai o zi.

Un bărbat în vârstă de 36 ani își va petrece următoarele luni în închisoare din Iași fiind condamant de judecători într-un dosar de loviri și alte violențe. Polițiștii l-au depistat pe raza comunei Hărmănești și acum trebuie să-și execute pedeapsa.

 “La data de 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hărmăneşti şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au depistat pe raza comunei Hărmăneşti un bărbat, de 36 ani, condamnat la o pedeapsă de 1,6 ani închisoare, conform mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Paşcani. Bărbatul a fost reţinut şi încarcerat în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei.” a precizat Anca Vîjâiac, purtătorul de cuvânt al IPJ IAȘI.

Pe site-ul Poliției Române sunt zeci de persoane date în urmărire națională și internațională, iar cei care îi recunosc pot anunța la 112 date despre ei unde se află pentru a-și ispăși pedeapsa.

Slider
loading...