More

  Urmărit național găsit la Sirețel. Bărbatul a comis 9 infracțiuni de ultraj. Va sta după gratii 13 ani și 9 luni

  Poliţiştii Biroului Urmăriri Iasi şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. au efectuat o descindere domiciliară, pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 55 ani, din comuna Sireţel.

  Astfel, acesta a fost condamnat de Tribunalul Iaşi la executarea unei pedepse de 13 ani şi 9 luni închisoare pentru comiterea unui număr de 9 infracţiuni de ultraj.

  În fapt, instanţa a reţinut că la data de 20.03.2014, în jurul orei 06:15, în contextul punerii în executare a unui mandat de arestare emis pe numele său de către Judecătoria Paşcani, bărbatul a adus ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, încercând mai întâi să dezlege şi să asmute un câine de talie mare şi apoi ţinând deasupra capului şi manevrând ameninţător un topor cu lama de 10 cm. Scopul său a fost de a intimida pe cei 9 poliţişti care aveau sarcina de a duce la îndeplinire dispoziţiile acelui mandat. În afara acestor ameninţări a executat o manevră de a lovi cu toporul, în zona capului şi lateral, pe unul dintre poliţişti.

  În bazamandatului de executare a pedepsei bărbatul, a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei. De asemenea, a fost informată instanţa emitentă cu privire la situaţia persoanei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet