21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Urmărit național găsit la Sirețel. Bărbatul a comis 9 infracțiuni de ultraj. Va sta după gratii 13 ani și 9 luni

Poliţiştii Biroului Urmăriri Iasi şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. au efectuat o descindere domiciliară, pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 55 ani, din comuna Sireţel.

Astfel, acesta a fost condamnat de Tribunalul Iaşi la executarea unei pedepse de 13 ani şi 9 luni închisoare pentru comiterea unui număr de 9 infracţiuni de ultraj.

În fapt, instanţa a reţinut că la data de 20.03.2014, în jurul orei 06:15, în contextul punerii în executare a unui mandat de arestare emis pe numele său de către Judecătoria Paşcani, bărbatul a adus ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, încercând mai întâi să dezlege şi să asmute un câine de talie mare şi apoi ţinând deasupra capului şi manevrând ameninţător un topor cu lama de 10 cm. Scopul său a fost de a intimida pe cei 9 poliţişti care aveau sarcina de a duce la îndeplinire dispoziţiile acelui mandat. În afara acestor ameninţări a executat o manevră de a lovi cu toporul, în zona capului şi lateral, pe unul dintre poliţişti.

În bazamandatului de executare a pedepsei bărbatul, a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei. De asemenea, a fost informată instanţa emitentă cu privire la situaţia persoanei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow