21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Urmărit internațional, găsit și băgat după gratii

Urmărit internațional, găsit și băgat după gratii

Un bărbat ce era dat în urmărire internațională a fost găsit de polițiști într-o locuință dintr-o comună de pe raza județului Iași. El a fost băgat după gratii, iar în următoarele zile va fi extrădat autorităţilor germane care au emis un mandat european de arestare pe numele acestuia pentru comiterea de infracţiuni de furt pe teritoriul statului german, în perioada iunie 2014 – august 2015.

Își va petrece următorii ani după gratii, în Germania, după ce polițiștii Biroului Urmăriri Iaşi, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane, pe numele unui bărbat, cercetat pentru furturi. Este vorba despre Gelu Râșcu care a comis mai multe infracțiuni de furt pe teritoriul statului german, în perioada iunie 2014 – august 2015.

„La data de 6 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi au depistat, în urma unor descinderi domiciliare în comuna  Mădârjac, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Cristeşti, care era urmărit internațional. Cel în cauză a fost prezentat Curții de Apel Iaşi, care a emis mandat de arestare preventivă, pentru 15 zile, până la finalizarea procedurilor de predare către autoritățile din Germania.” a precizat reprezentantul IPJ Iași, Adina Lupu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow