17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Urmărit internaţional depistat de poliţişti

Urmărit internaţional depistat de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău au depistat pe str. Primăverii, din oraşul Hîrlău, un bărbat urmărit internaţional.

La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii de la Hîrlău au depistat un tânăr de 26 ani, din jud. Timiş, pe numele căruia instanţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, acesta a fostcondamnat la data de 04.12.2015, de Judecătoria Deta, la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ”conducere pe drumurile publice a unui vehicul neîmatriculat”,”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi ”părăsirea locului accidentului”.

Instanţa a reţinut în sarcina acestuia, că la data de 23.06.2013, în jurul orelor 15:00, a condus, fără a poseda permis de conducere, un autoturism marca BMW cu numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 30.03.2013, pe D.C. 169, pe raza localităţii Şipet, din jud. Timiş, acroşând un  minor, care circula pe o bicicletă,părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În baza mandatului, persoana a fost încarcerată în Penitenciarul Iaşi în vederea executării pedepsei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow