More

  URMĂRIT INTERNAŢIONAL ADUS ÎN ŢARĂ

  Array

  URMĂRIT INTERNAŢIONAL ADUS ÎN ŢARĂ

  Un bărbat urmărit la nivel internațional de autoritățile române pentru infracțiuni a fost preluat și adus în țară, din Italia.

  Astfel, o escortă a Poliției Ieşene a preluat din Italia și adus în țară un bărbat urmărit la nivel internațional de autoritățile judiciare române întrucât este condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 11 luni pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tentativă la tâlhărie.

  Acesta a fost localizat și depistat, în urma schimbului de informații efectuat prin intermediul Biroului SIRENE, în Italia, regiunea Belluno.

  În baza mandatului de excutare a pedepsei emis la data de 16.11.2016 de către Judecătoria Paşcani, bărbatul, de 36 ani, din com. Ion Neculce a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga. //

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet