9.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Urmărit, bătut şi tâlhărit

 

 

 

 

 

 

Un batran din comuna Ruginoasa a fost batut cu bestialitate, cu pumnii si picioarele, in zona capului, de catre un individ neidentificat inca. Pe jumătate conştient şi cu multiple traumatisme, Ion Marcu in varsta de 72 de ani a ajuns la Politia din comuna, dupa cateva ore de la producerea nefericitului eveniment, cand barbatul si-a revenit de la puternicile lovituri primite.

Barbatul a relatat polistilor ca in dimineata zilei de luni, 26 noiembrie, in jurul orei 4.00 s-a trezit dis de dimineata pentru a merge la Iasi, si pentru ca a ajuns prea devreme in gara, s-a oprit la barul non-stop din zona si a baut cafea cu rom. A fost luat “la ochi” de tinerii care se aflau in bar cand a scos portofelul ca sa plateasca consumatia. Nici nu a apucat sa ajunga in statia CFR si in intunericul noptii a fost atacat din spate de un necunoscut, luandu-i portofelul in care erau acte si suma de 180 de lei.

Suspectul nu a pus la socoteala insa ca in bar sunt camere de supraveghere.

Deoarece cazul este de competentia Politiei TF Pascani, lucratorii efectueaza cercetari pentru identificarea autorilor, iar daca vor fi gasiti vinovati risca pana la 18 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie. ziarulorioznt.info

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Voucherele sociale vor ajunge la persoanele defavorizate prin Poșta Română

Poşta Română va distribui voucherele sociale pe suport electronic pentru sprijinirea...

Calendar Evaluare Națională 2022. Totul despre examen

Calendar Evaluare Națională 2022. Elevii claselor a VIII-a susțin...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow