More

  Urgia de vineri a pus frana ambulantelor

  Array

  ambulanta-salvare-dializaViscolul de la sfarsitul saptamani a ingreunat activitatea Serviciului de Ambulanta Pascani. Vremea rea le-a dat mari batai de cap soferilor de autosanitare care cu mare greu au reusit sa ajunga la solicitari.

  Cele mai mari probleme s-au inregistrat in dupa-amiaza zilei de vineri, 21 martie, cand tronsonul Drumului National 28A, intre Targu Frumos si Motca, a fost blocat complet circulatiei rutiere. Politistii de la Rutiera au permis doar masinilor de urgenta sa iasa din oras, dar acestea au intampinat mari probleme in a ajunge la cazuri.

  Din cauza viscolului puternic, soferii de ambulanta au fost nevoiti sa opreasca din zece in zece metri sa vada daca mai sunt pe sosea. Potrivit, personalului de pe ambulanta, spre deosebire de alte nopti numarul de solicitari a fost mic, acestia intervenind la numai patru cazuri.

  Cea mai grea solicitare a fost cea a unui copil din satul Dumbravita, comuna Ruginoasa, care avea febra mare si necesita transportul la Spital. Din fericire, dupa cateva zeci de minute si mai multe opriri, medicii au reusit sa ajunga la caz si sa il transporte pe micut, la Spitalul de Urgenta din Pascani.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet