-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

UPDATE: Whatsapp, Facebook şi Instagram au picat la nivel mondial – Care ar putea fi cauza. Și alte servicii Facebook au căzut

Whatsapp, Facebook şi Instagram au devenit indisponibile luni seara, toate trei serviciile fiind deţinute de compania-mamă Facebook.

ACTUALIZARE 01:05, 5 octombrie – WhatsApp, Facebook și Instagram au început să funcționeze în România, în jurul orei 01:00. La început, aplicațiile au mers greu, însă problema tehnică este pe cale să fie remediată. Cauza defecțiunii nu este deocamdată cunoscută. Este posibil ca la unii utilizatori nu toate funcțiile aplicațiilor să funcționeze normal și prompt.

Facebook a trimis o mică echipă de tehnicieni la unul dintre centrele sale de date din California pentru a reseta manual serverele, scrie New York Times.

Un expert din cadrul firmei de securitate Netsout, Roland Dobbins, a declarat, citat de CNN, că Facebook va recurge la o recuperare graduală a serviciilor sale și că acest lucru ar putea să dureze până când informațiile să fie propagate la nivel mondial.

ACTUALIZARE 23:00 Pe lângă cele trei platforme de socializare, alte două servicii deținute de Facebook au picat: platforma dedicată realității virtuale Oculus și instrumentul online de colaborare în companii, denumit Workplace, potrivit TechCrunch.

Aplicațiile care folosesc Facebook au fost de asemenea afectate, inclusiv Pokemon Go.

Totodată, rețeaua de socializare din Rusia, VKontakte, a picat, potrivit unor utilizatori de Telegram din SUA.

Unii utilizatori de Twitter au reclamat că au și ei probleme cu această platformă, care ar putea suferi de pe urma traficului intens care s-a mutat pe rețeaua deținută de Jack Dorsey.

Între timp, Twitter a transmis mesajul „salut literalmente la toată lumea”.

Continuarea pe DIGI 24

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow