2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Update: Un polițist din zona Pașcani a fost confirmat pozitiv cu Covid 19. Alte cazuri depistate

Din păcate cei care se află în linia întâi în lupta cu pandemia sunt și cei mai expuși riscului de contractare a coronavirusului. Un polițist care își desfășoară activitatea la Postul de Poliție din Tatarusi a fost confirmat cu Covid19. Tânărul are în jur de 30 de ani, este căsătorit și are un copil.  S-a simțit rău la începutul săptămânii fapt pentru care a solicitat îngrijiri medicale. A fost testat pentru coronavirus iar aseară a ajuns rezultatul, acesta fiind pozitiv. De asemenea și mama polițistului a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Ei au fost transferați pentru tratament la Spitalul de Boli infecțioase din Iași.

O altă persoană confirmată cu Covid 19 este o angajată a unei firme de confecții din Pașcani. Și această a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, în cursul zilei de astăzi, pentru tratament.

Menționăm că echipele direcției de sănătate publică Iași desfășoară anchete epidemiologice pentru identificarea tuturor contacților persoanelor infectate cu noul coronavirus.

DE LA ACELAȘI AUTOR