2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

UPDATE: Inca trei persoane confirmate cu Covid 19 la Pascani. Rezultate negative pentru alte 24 de cadre medicale testate

Inca trei persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre o familie din Pascani: sot ,sotie si copilul acestora, cu varste de 35, 32 respectiv 9 ani . Cei trei au fost testati si tinuti in izolare la Spitalul Municipal pana la sosirea rezultatelor. In cursul zilei de ieri cei trei au fost transferati la Spitalul de Boli Infectioase Iasi. Directia de Sanatate Publica a demarat o ancheta epidemiologica pentru a stabili persoanele cu care cei trei au intrat in contact.

De asemenea, au sosit rezultatele testelor pentru inca 24 de cadre medicale de la Spitalul Municipal,  testate dupa ce au intrat in contact cu persoane infectate cu noul coronavirus. Din fericire, rezultatele au fost negative.

In unitatea medicala au fost efectuate lucrari ample de dezinfectie iar  activitatea medicala decurge in parametri normali, cu respectarea masurilor impuse de starea de urgenta.

In acest moment, mai sunt trei pacienti tinuti la izolare, doi barbati si o femeie, care au fost testati si sunt in asteptarea rezultatelor. Acestea vor fi primite in seara aceasta sau cel tarziu maine dimineata.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Consiliul Local Pașcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

Legislativul pascanean și-a desemnat consilierii locali care vor face...

Cadavru gasit intr-o canalizare de langa Primarie (foto)

Descoperire șocantă într-un canivou din apropierea Primăriei Pașcani. O...

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului. Casa...

Spatiu pentru centru de dializa la Pașcani

Încă un pas în înființarea unui centru de dializa...