18.1 C
Paşcani
luni, septembrie 27, 2021
Array

La Parchet, pentru furt – VIDEO

Unul din cei doi tineri care au spart un magazin din Gara Pascani a fost adus astazi, 14 octombrie in fata procurorilor. Este vorba despre Cezar Anghel de 20 de ani, cunoscut politistilor cu antecedente penale, fiind cercetat in mai multe cazuri de furt, care au avut loc in ultimii ani, pe raza Municipiului. Politistii au inaintat dosarul cu propunerea de arestare preventiva a pascaneanul, Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani.

TINERI PRINSI LA FURAT PASCANICel mai recent caz de furt in care Cezar Anghel a fost implicat s-a petrecut la sfarsitul lunii octombrie, pe 31, cand impreuna cu un prieten, Cezar Bran de 19 ani a dat o spargere la o societate din Gara Pascani, de unde au sustras suma de 600 de lei si mai multe sticle de bauturi spirtoase. Mai mult, acestia si-au recunosct fapta si au declarat ca au facut-o din amuzament pe fondul consumului de alcool.

In cadrul anchetei, Cezar Anghel a recunoscut ca in urma cu o saptamana a mai furat de la acel bar, spargand un frigider lasat afara. La scurt timp de la comiterea furtului, cei doi nu au luat in considerare ca in zona sunt camere de supraveghere si au decis sa imparta prada, chiar pe Esplanada din zona vale. Intrucat acestia aveau un comportament suspect, politistul local aflat la dispecerat i-a suprins pe camere chiar in timp ce se felicitau si faceau parte egala.

Teribilistii nu s-au lasat cu una cu doua si la cateva zeci de minute, unul dintre ei a mai spart un geam, de aceasta data al Complexului Siretul. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

“Târgul Legumelor de Iași”, la Târgu Frumos

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași împreună cu Primăria Orașului Târgu Frumos și Asociația Producătorilor de Legume Ecoleg...

Pensiile, alocațiile și salariul minim cresc de la 1 ianuarie 2022

Premierul Florin Cîțu a anunţat că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi...

O nouă bancnotă va fi pusă în circulație, în România

Banca Națională a României (BNR) va pune în circulație, o nouă bancnotă, de 20 de lei, pe...

De la 1 octombrie, paşaportul devine obligatoriu pentru a călători în Regatul Unit

De la 1 octombrie 2021 cetăţenii români, asemenea tuturor cetăţenilor din ţările Uniunii Europene, nu vor mai...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI