1 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022
Array

La Parchet, pentru furt – VIDEO

Unul din cei doi tineri care au spart un magazin din Gara Pascani a fost adus astazi, 14 octombrie in fata procurorilor. Este vorba despre Cezar Anghel de 20 de ani, cunoscut politistilor cu antecedente penale, fiind cercetat in mai multe cazuri de furt, care au avut loc in ultimii ani, pe raza Municipiului. Politistii au inaintat dosarul cu propunerea de arestare preventiva a pascaneanul, Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani.

TINERI PRINSI LA FURAT PASCANICel mai recent caz de furt in care Cezar Anghel a fost implicat s-a petrecut la sfarsitul lunii octombrie, pe 31, cand impreuna cu un prieten, Cezar Bran de 19 ani a dat o spargere la o societate din Gara Pascani, de unde au sustras suma de 600 de lei si mai multe sticle de bauturi spirtoase. Mai mult, acestia si-au recunosct fapta si au declarat ca au facut-o din amuzament pe fondul consumului de alcool.

In cadrul anchetei, Cezar Anghel a recunoscut ca in urma cu o saptamana a mai furat de la acel bar, spargand un frigider lasat afara. La scurt timp de la comiterea furtului, cei doi nu au luat in considerare ca in zona sunt camere de supraveghere si au decis sa imparta prada, chiar pe Esplanada din zona vale. Intrucat acestia aveau un comportament suspect, politistul local aflat la dispecerat i-a suprins pe camere chiar in timp ce se felicitau si faceau parte egala.

Teribilistii nu s-au lasat cu una cu doua si la cateva zeci de minute, unul dintre ei a mai spart un geam, de aceasta data al Complexului Siretul. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow